ПригодиТема дня

В один день поховали в Корабельному районі двох братів-воїнів

Брати полегли за свободу України. ВІДЕО

Цей материал також доступний

У Миколаєві 28 листопада 2023 р. попрощались із двома братами – 37-річним Олександром та 39-річним Сергієм Мудриками. Військовослужбовці загинули, виконуючи бойові завдання на Сході та Півдні України. Про це кореспондентам Суспільного розповів батько загиблих чоловіків.

Сергій (колишній працівник ДП “Зоря”-“Машпроект”) служив артилеристом в 22-ій бригаді, а Олександр – морпіхом в 36-ій. В цивільному житті чоловіки батьку запам’ятались так: “Молодь є молодь. Вони самі собі, а ми, старі, як старі собі. Вони слухали батька і маму… З друзями були в хороших відносинах. Всі любили, поважали”, — пригадує Григорій Мудрик.

Друзі та рідні зібралися у дворі багатоповерхівки. В закритій труні — молодший брат Олександр. Чоловіка мобілізували в травні 2023 року. 11 серпня він загинув від вибухової травми поблизу Урожайного.

Старший брат Сергій став до лав Збройних сил в січні 2023 року. Чоловік загинув 13 листопада на Бахмутському напрямку.

Сергій Мудрик
Сергій Мудрик

Після панахиди процесія вирушила на кладовище, де пролунали прощальні слова та почесний залп. Військовослужбовці передали прапори з трун рідним загиблих воїнів.

Батько Сергія та Олександра Григорій розповів, чому Олександра, який загинув в серпні, поховали в листопаді:

“Коли тіло привезли до Миколаєва. Ми його не опізнали, робили ДНК”.

Поховали воїнів-героїв на цвинтарі у Корабельному районі. Родина та друзі досі не вірять, що Сергія та Олександра вже не буде поряд. Проте буде вічна пам’ять про їхній внесок у перемогу над окупантами.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button