ПригодиСуспільство

Через негоду майже весь Корабельний район залишився без світла

26 - 27 листопада 2023 року

Цей материал також доступний

Негода негативно впливає на побут миколаївців. Пошкодження повітряної та кабельної ліній, пошкодження на підстанції – такі причини зникнення світла в Корабельному районі 26 листопада зазначаються на офіційному сайті “Миколаївобленерго”. В когось світло пропало сьогодні раніше (приблизно з 14:00), в когось – тільки ввечері. На багатьох вулицях воно то зникало, то поверталося, через що місцеві мешканці дуже хвилюються, щоб не “погоріла” побутова техніка.

В будинках по пр. Богоявленському (частково), а також на багатьох вулицях і провулках, де після 20:30 електропостачання не з’явилося, – спеціалісти обіцяють його відновлення орієнтовно о 22:41. А по вулицям Айвазовського, О. Ольжича, по пр. Корабелів орієнтовний час відновлення електропостачання – о 23:50.

На багатьох вулицях та по пр. Богоявленському, 242 – 312/3 орієнтовний час відновлення електропостачання – лише завтра, 27 листопада, о 10:00.

В той же час “Миколаївобленерго” повідомляє, що через штормовий циклон, який не вщухає, станом на 20:00 по області було знеструмлено 61 населений пункт. Ще 27 відключені частково.

“Ми робимо все можливе, аби якнайшвидше повернути світло в оселі!”, – сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button