Пригоди

Близько 50 ДТП: Одеські траси перекрито для транспорту через сильний снігопад

Орієнтовний термін заборони — 12 годин

Цей материал також доступний

Через посилення негоди рух на трасі М-15 Одеса – Рені перекрили для всіх видів транспорту. Орієнтовний термін заборони — 12 годин. Про це 26 листопада 2023 року (біля 10:00) повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

“Також ввели обмеження на рух в русі для великовантажних транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ — Одеса. Зокрема на ділянці км 274+435 – км 466+700.

Зранку через інтенсивний сніг, шквальний вітер та ожеледиця для вантажівок тимчасово закрили дорогу М-28 Одеса – Южне – /М-14/ (Об’їзд м. Одеси) на ділянці км 3+450 — км 28+315″, – йдеться в повідомленні.

Інформація про зняття заборони та відновлення руху автотранспорту буде надано додатково.

“Для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації – цілодобово працює єдиний контакт-центр: +38 067 400 60 80″, – зазначили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

ДТП на Одещині

Через негоду на Одещині рятувальники здійснили вже 30 виїздів. Із заметів продовжують звільняти автомобілі. До поліції надійшли повідомлення про понад 48 ДТП.

Зокрема, перекинулася вантажівка з зерном, кілька легкових автомобілів перевернулися у кюветі та з траси “злетів” автобус з 22 пасажирами. Поліція та ДСНС евакуювала людей з них.

“Наразі на трасах є кілька аварій, унаслідок яких ускладнено рух. Відомо про двох постраждалих”, – сказано в повідомленні.

В кареті швидкої допомоги, яку зранку витягали зі снігових заметів та супроводжували поліція та ДСНС, знаходилась вагітна жінка. Вона народжує в лікарні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button