Суспільство

"Глибокі ями перешкоджають руху": мешканці Корабельного обурені поганими дорогами

І така вулиця в Корабельному районі далеко не одна

Цей материал також доступний

Мешканка Корабельного району Людмила Ш. поскаржилася на погану якість дорожнього покриття на одній з вулиць в мікрорайоні Широка Балка та просить місцеву владу звернути увагу на цю проблему. Про це жінка написала 25 листопада 2023 року у групі «Contact Center при Миколаївській міській раді» в соцмережі Facebook:

На вулиці Братській, починаючи з перехрестя вул. Оранжерейна і до перехрестя з пров. 3-й Братський, – пошкоджений асфальт та глибокі ями, які перешкоджають пересуванню автотранспорту. Декілька років тому на вул. Братській був проведений ремонт, але зазначений відрізок вулиці залишили без ремонту”.

Звернення передано на виконання в адміністрацію Корабельного району. Станом на 26 листопада зазначається, що воно буде “в роботі” ще більше п’яти днів.

Хочеться зазначити, що вулиця Братська – далеко не єдина вулиця, де немає нормального дорожнього покриття. Так, наприклад, у жалюгідному стані перебуває частина вул. Єсеніна (від №1 до №28). Мешканців «годували» багато років відмовками про брак у бюджеті грошей на ремонт невеликої ділянки. Це одна з вулиць, яку почали ремонтувати з середини та з кінця, забувши при цьому про її початок…

Вул. Леванєвського: скоро будинки попливуть вулицею, люди ноги ламають. Скарги писали багато років, жодної реакції. Хоч би засипали вулицю чимось”, – зазначила в Телеграм-каналі сайту Кorabelov.info місцева мешканка Надія.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button