Пригоди

Отруївся продуктами горіння: пожежники врятували в Корабельному 85-річного мешканця

Чоловік перебуває в лікарні

Цей материал також доступний

23 листопада 2023 року на території Миколаївської області зареєстровано чотири пожежі в житловому секторі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Окремої уваги заслуговує епізод з займанням на кухні в трикімнатній квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в Корабельному районі міста Миколаєва по вул. Глинки. На пункт зв’язку 5 ДПРЧ про пожежу сповістили о 17:23. До місця виклику направлено два відділення та автодрабину підрозділу, а також чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

“По прибуттю стало відомо, що в квартирі знаходився та потребував допомоги чоловік 1938 р.н. Рятувальники вивели постраждалого на свіже повітря та передали медикам. З попереднім діагнозом «отруєння продуктами горіння» його госпіталізовано до токсикологічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Через щільне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів зору та дихання”, – йдеться в повідомленні.

Всього до гасіння залучалось 8 одиниць спецтехніки та 26 чоловік особового складу ДСНС. Також на місцях працювали співробітники поліції та медики.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button