Пригоди

СБУ ліквідувала зрадника України, який причетний до звірств росіян на окупованих ними територіях

Зрадник загинув на місці події - у російському місті Бєлгород

Цей материал також доступний

Служба безпеки України знищила відомого колаборанта Олександра Слісаренка у російському місті Бєлгород. Чоловік раніше працював у правоохоронних органах України, але перейшов на бік окупантів. З ним пов’язують вчинення жахливих злочинів.

Про ліквідацію Олександра Слісаренка повідомило 23 листопада 2023 року видання Liga.net з посиланням на співрозмовника в правоохоронних органах. За інформацією видання, зрадник загинув на місці.

Повідомляється, що авто Слісаренка підірвали 16 листопада. Знищений зрадник України був одним із гауляйтерів під час окупації Харківської області.

“Від одержаних травм він загинув, ліквідацію воєнного злочинця влаштувала СБУ. Колаборант працював в українських правоохоронних органах, у 2014 році був учасником “Антимайдану” у Харкові, у 2021-2022 роках воював за терористів ЛНР у складі спеціального підрозділу “Рись”. З літа 2022 року став гауляйтером у Харківській області, причетний до звірств стосовно місцевих мешканців. Російська влада замовчує про ліквідацію Слісаренка”, — повідомило видання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button