Пригоди

Не позичила, як просив: 40-річний миколаївець викрав 100 тисяч грн із сумочки своєї колеги

За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення. ВІДЕО

Цей материал також доступний

40-річний миколаївець скоїв крадіжку грошей із сумочки своєї колеги, коли та напередодні відмовила позичити йому певну суму в доларах США. Слідчі кваліфікували дії зловмисника за ч.4 ст.185 КК України. Його затримали та оголосили про підозру. За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення. Про це повідомив 23 листопада 2023 року відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Вдень 21 листопада до Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення від 61-річної мешканки обласного центру про те, що в неї викрали грошові кошти в сумі 100 тисяч гривень. Заявниця розповіла, що отримала кошти від держави за полеглого чоловіка, який боронив країну від ворожого вторгнення. Про це знав її колега, який час від часу допомагав жінці з ремонтними роботами по дому та позичав у неї гроші.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що напередодні ввечері чоловік також приходив до заявниці взяти гроші у борг, однак жінка йому відмовила. Наступного дня вона вирішила взяти збереження з собою на роботу, однак згодом виявила, що гаманець із грошима, який вона залишила у своїй сумці в персональній шафці, відкритий та не вистачає 100 тисяч гривень.

“Отримавши опис ймовірного зловмисника, поліцейські Миколаївського райуправління у ході проведення оперативно-розшукових заходів упродовж декількох годин встановили чоловіка неподалік місця скоєння злочину. Правоохоронці встановили, що 40-річний чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, витратив частину викрадених коштів. Іншу частину поліцейські вилучили та повернуть власниці”, – розповів керівник Миколаївського районного управління поліції Іван Ващенко.

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та за погодженням із Миколаївською окружною прокуратурою повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану». Підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення.

Нині суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Вот каждый день читаю , там украли с карты аферисты приличные суммы денег у людей , там залог за покупку машины дают огромный , здесь в кошельке носят по 100 штук (интересно только , это что за кошелек такой , что влазит такая огромная сумма бабла) , как же оказуется Украинцы шикарно живут !!!!! Пенсионеров постоянно на приличный кеш разводят !!!!! Богатейшая нация !!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button