Пригоди

У трагічній ДТП на Миколаївщині загинули журналістка Олена Левицька та її чоловік

Аварія сталася у районі села Добра Воля Новобузького району

Цей материал також доступний

Увечері в неділю, 19 листопада 2023 року, на трасі Н-11 «Дніпро – Миколаїв» зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус, про що «Новинам-N» повідомили водії, які проїжджали повз. ДТП сталася у районі села Добра Воля Новобузького району. У складних погодних умовах на трасі Н-11 “Дніпро – Миколаїв” легковий автомобіль ZAZ “Форза” занесло, і він зіткнувся з мікроавтобусом, який рухався в зустрічному напрямку.

У легковому автомобілі їхали миколаївська журналістка Олена Левицька та її чоловік Сергій. Обидва вони померли у медичній установі.

смертельна ДТП на Миколаївщині
смертельна ДТП на Миколаївщині

“Олена Левицька протягом останніх п’яти років працювала у “Новинах-N”, саме у нас пройшло її становлення як журналіста. Олену любили та цінували в колективі за характер, веселу вдачу й доброту, глибокий професіоналізм та порядність. Всі щиро раділи, коли вона повідомила, що виходить заміж. Її обранцем став бойовий офіцер, який з перших днів війни захищав нашу країну від російської агресії. На жаль, доля виявилася надто жорстокою до закоханих, відпустивши їм трохи більше п’яти місяців подружнього життя. Олені було 29 років”, – розповіли у виданні.

Редакція “Корабелов.Инфо” висловлює співчуття рідним та близьким Олени Левицької та її чоловіка.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button