Суспільство

5 тисяч наборів нового одягу для дітей до 12 років роздають в Миколаєві

Про це повідомив заступник Миколаївського міського голови

Цей материал також доступний

Вже 5 тисяч наборів нового одягу для дітей отримали родини соціальних категорій, про це повідомив 17 листопада 2023 року в ефірі телеканалу “МАРТ” заступник Миколаївського міського голови Анатолій Петров.

“Сьогодні Служба по справам дітей, Департамент соціального захисту населення, Миколаївський територіальний центр відпрацювали протягом війни питання і співпрацю з іншими різними міжнародними фондами, в тому числі можемо подякувати фонду ЮНІСЕФ. З ними працюємо з першого дня війни, вони надають місту Миколаєву досить суттєву допомогу, в тому числі ми отримали від них 5 тисяч наборів нового європейського одягу для дітей. Розрахований одяг 3-ох місяців до 12 років. В нас ведеться повністю облік дітей малозабезпечених сімей, багатодітних родин, складні життєві обставини, діти сироти. Саме цим категоріям міста Миколаєва ми завершуємо роздавати через миколаївські територіальні центри одяг всім хто потребує цієї допомоги.

Вони приходять до територіального центру дивляться цей одяг, тому що його обов’язково треба приміряти. Відповідно по відомостях отримують цей одяг і все”, – повідомив він.

Окрім ЮНІСЕФ допомогу надає й інший міжнародний фонд, а саме “СОС Дитячі Містечка”:

“Є такий міжнародний благодійний фонд “СОС Дитячі Містечка” ми співпрацюємо з ними починаючи із травня 2022 року. Протягом цієї співпраці був підписаний меморандум і через це фонд прийшло досить суттєва допомога починаючи від одягу, засобів гігієни й продуктів харчування саме категорійним родинам”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button