СуспільствоТема дня

"Якщо після Нового року дозволять - ми зможемо почати офлайн-навчання в Миколаєві", - мерія

Все залежить від ситуації на фронті

Цей материал також доступний

Введення чи невведення в дію офлайн-навчання в навчальних закладах Миколаєва залежатиме від ситуації на фронті, – розповів 17 листопада 2023 року під час інтерв’ю телеканалу “МАРТ” заступник Миколаївського міського голови Анатолій Петров:

“Ми не знаємо, яка буде ситуація на фронті. Сьогодні важко говорити про те, чи ми відновимо навчальний процес за структурою “другий семестр” з 11 січня 2024 року, тому що ми – місто, щоб всі розуміли, близько 60 – 80 кілометрів від лінії фронту. Якщо сьогодні офлайн навчаються центральна і західна Україна, навіть північ Миколаївської області, якщо балістика летить сьогодні із Криму чи лівого берега Херсону, то вона може долітати протягом 30 хвилин – двох годин, де є можливість швидко дітей сховати. А якщо рахувати нашу територію, то доліт може відбуватися протягом 2-5 хвилин. Ви розумієте, якщо ми зосередимо кількість дітей 700 – 800 або тисячу в одному закладі, й спустити їх до бомбосховища за 2 – 3 хвилини фактично не можливо. Тому є відповідні ризики. Все буде залежати від  того, як події будуть розгортатися на фронті.

Якщо і буде дозвіл навчатися нам з січня – лютого, то, впринципі, на сьогоднішній день вже готові ряд закладів, ми зможемо по районам почати відновлення офлайн-навчання”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button