Пригоди

Стрілянина на Миколаївщині: приїхали зʼясувати стосунки, але переплутали адресу - хуліганів затримано

Їм загрожує покарання в виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років

Цей материал також доступний

На Вознесенщині затримано двох чоловіків за вчинення хуліганських дій зі стріляниною. За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям Вознесенського району у хуліганстві, вчиненому групою осіб, із застосуванням вогнепальної та іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. (ч.4 ст.296 КК України). Про це повідомила 18 листопада 2023 року пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

“За даними слідства, двоє чоловіків 35-ти та 36-ти років, в ніч з 15 на 16 листопада 2023 року, незаконно проникли на територію домоволодіння мешканця с. Малосолене Вознесенського району. Один із підозрюваних битою наніс не менше 10 ударів по автомобілю «Део Сенс», який знаходився на подвір’ї, пошкодивши кузов та скло. Інший зловмисник почав здійснювати постріли в напрямку вуличного прожектора, розміщеного на паркані вищевказаного домоволодіння, в напрямку потерпілого та хаотичні постріли вгору”, – йдеться в повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники приїхали в село, аби зʼясувати стосунки з одним із мешканців села, але переплутали адресу та потрапили на територію іншого домоволодіння.

Вказані особи затримані «по гарячих слідах» в порядку ст.208 КПК України.

зброя

За місцем мешкання одного з них проведено 38 набоїв калібру 7,62 мм до автоматичної зброї. Все вилучене правоохоронці направили на проведення відповідних експертиз.

За клопотанням сторони обвинувачення судом підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 155 тис грн кожному.

Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Досудове розслідування здійснюється Вознесенським РУП ГУНП в Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button