Суспільство

У Корабельному районі благодійний фонд допоміг відремонтувати укриття ще в одному ліцеї

Воно може вмістити 300 осіб

Цей материал також доступний

У Миколаєві облаштували укриття в одному з ліцеїв (колишній школі) Корабельного району, воно може вмістити 300 осіб. Ремонтні роботи профінансував благодійний фонд SavED.

Як розповів директор закладу Олексій Сергійович, ремонтні роботи розпочали у серпні. За цей час виконали великий обсяг робіт. Раніше там було підвальне приміщення, непристосоване для довгого перебування людей, тому довелось збільшити його висоту, – повідомили в Миколаївській міській раді (ВІДЕО).

“Загалом у рамках проєкту будівельники відремонтували стіни та стелю, замінили комунікації, змонтували систему вентиляції та пожежної сигналізації, облаштували санвузол та медпункт, встановили нові меблі. Тепер укриття відповідає сучасним нормам. Там безпечно та комфортно”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначила співзасновниця благодійного фонду SavED Ганна Новосад, облаштування захисних споруд в закладах освіти є одним з пріоритетів у їхній роботі.

“В місті Миколаєві ми активно працюємо над укриттями. Завдяки нашим партнерам – організації Рlan Іnternational, ми облаштували укриття у двох великих школах, які мають понад 1400 дітей. У ще одній великій школі наразі роботи тривають”, – розповіла Ганна Новосад.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button