Пригоди

"Знайшов пакетик на вулиці": в Корабельному чоловік отримав рік умовно за зберігання наркоти

Його затримали 12 жовтня 2023 року

Цей материал також доступний

6 листопада 2023 року Корабельний районний суд  завершив розгляд справи відносно Віталія А., у якого при затриманні знайшли наркотики. Про це йдеться у вироку суду, який опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як повідомляється, обвинувачений 12 жовтня 2023 року близько 14:35, перебуваючи поблизу будинку №76 по вулиці Рибній у Корабельному районі, на землі знайшов особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP, що знаходилась в зіп-пакеті, масою не менше 0,427 г., яку в подальшому він помістив до правої кишені своєї кофти. Тим самим незаконно придбав та почав незаконно зберігати при собі для особистого вживання без мети збуту, яку під час особистого обшуку було виявлено та вилучено.

Обвинувачений  звернувся до суду із заявою, згідно якої він беззаперечно визнає свою винуватість у вчиненні інкримінованого йому кримінального проступку та просив призначити йому покарання у вигляді обмеження волі строком на 1 рік.

Суд, обираючи покарання, зазначив, що обвинувачений у лікаря психіатра на обліку не перебуває, звертався за допомогою до КНП ММР «Міська лікарня №5», перебував під наглядом з 3.09.2010 року з діагнозом: «Розлади психіки та поведінки внаслідок вживання каннабіноїдів та алкоголю, синдром залежності». Знятий з обліку 23.10.2013 року за відсутністю відомостей.

У підсумку, суд визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 309 КК України та призначив покарання у вигляді 1 року обмеження волі.

На підставі ст.75 КК України від призначеного покарання обвинуваченого звільнили з випробуванням, встановивши іспитовий строк 1 рік та зобов’язавши періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти про зміну свого місця проживання, роботи або навчання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button