Пригоди

Поліція відкрила кримінальну справу на Арестовича, що став на захист хлопця з піснею Цоя

Через його конфлікт з нардепкою

Цей материал також доступний

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом звернення групи народних депутатів щодо неправдивого повідомлення про злочин, про що повідомили в Національній поліції України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 383 Кримінального кодексу України.

“До Шевченківського управління поліції надійшла заява від народних депутатів України щодо можливого вчинення кримінального правопорушення громадянином України, яке полягає у завідомо неправдивому повідомленні про злочин, а саме поданні заяви до Державного бюро розслідувань про вчинення злочину народною депутаткою. Дії громадянина України кваліфіковано як завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, у Львові раніше стався конфлікт між Наталією Піпою та підлітком з Одеси, який виконував на вулиці пісні радянського співака Віктора Цоя. Нардепка зробила хлопцю зауваження, але той накинувся на неї з нецензурною лайкою. Депутатка натомість звернулася до поліції.

На захист хлопця став Олексій Арестович, через суд він домігся, аби Державне бюро розслідувань відкрило кримінальну справу проти Наталії Піпи за “розпалювання міжнаціональної ворожнечі в Україні”.

Після цього група з 29 народних депутатів подала колективну заяву в Національну поліцію, в якій звинуватили Арестовича у завідомо неправдивому повідомленні про вчинення кримінального правопорушення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button