Пригоди

Hyundai після зіткнення з Toyota застряг між стіною та деревом, п'яного водія травмовано

Обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень. ФОТО

Цей материал також доступний

У четвер, 16 листопада 2023 року, під час патрулювання міста Миколаєва поліцейські отримали повідомлення щодо водія автомобіля Hyundai, який здійснив ДТП з автомобілем Toyota на тернівській розвилці та намагався поїхати з місця. Тікаючи, винуватець ДТП не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з деревом та будівлею, застрягши між ними. Очевидці події одразу ж викликали швидку. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Спілкуючись з керманичем, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що останній погодився. Результат тесту становив 2,10 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму, – повідомили в поліції.

Інспектори склали на чоловіка протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння), два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР які призвели до ДТП), та протокол за ст. 122-4 (Залишення водієм міся ДТП) КУпАП.

Внаслідок ДТП серйозно травмовано водія Hyundai. У нього закрита черепно-мозкова травма, вибиті зуби, є підозра на перелом ребер та інші переломи. Постраждалого з місця події забрала швидка, – повідомляє видання «Новини-N».

Обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень, Hyundai відновленню не підлягає.

У Миколаєві Hyundai після зіткнення з Toyota застряг між стіною та деревом

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button