СуспільствоТема дня

Перерозподіл бюджету на ЗСУ: мітингарі збирали підписи під зверненням до Сєнкевича та Кіма

"Розподіляйте бюджет так, ніби ваші рідні на нулі", - закликають миколаївці

Цей материал також доступний

“Хочу бачити тата вдома”, “Розподіляйте бюджет так, ніби ваші рідні на нулі. Грощі на ЗСУ”, “Нова бруківка = домовина на подвірʼї” – з такими написами 11 листопада 2023 року миколаївці провели акцію під стінами Миколаївської міської ради на підтримку військових «Гроші на ЗСУ».

Також під час акції учасники організували збір підписів про перерозподіл бюджету на користь військових під зверненням Миколаївському міському голові Олександру Сенкевичу, Віталія Кіма, депутатів міської та обласної рад, про це повідомляють в соцмережах миколаївці:

“Ми написали до міського голови, до депутатів також до Кіма як до голови обласної військової адміністрації, і до депутатів облради в трьох примірниках. Ми, що нижче підписалися мешканці й члени громади міста Миколаєва та Миколаївської області звертаємось до вас з наступним: 24 лютого 2022 року на території України введено воєнний стан у зв’язку з повномасштабною війною, збройною агресією з боку рф. Свідомі громадяни нашої країни стали на її захист та прикладають максимум зусиль для нашої перемоги. Військові мужньо боронять Батьківщину, увесь демократичний світ підтримує нашу країну у відстоюванні територіальної цілісності. Українці для інших країн стали прикладом та взірцем сміливості, незламності та свободи, однак, боротьба за Україну дається дуже великою ціною самою найвищою що може бути – життям її найвідданіших синів та дочок…

Наразі органи місцевої влади та місцевого самоврядування та їх особові особи, керманичі громад не мають право бути осторонь і мають показати своїми діями і рішеннями приклад та зробити вчинки котрі прискорять довгоочікувану мить  неодмінної перемоги. Рішення і вчинки мають бути ефективними для усього суспільства. Громадськість вимагає від своїх органів місцевого самоврядування та від представників влади беззаперечного скерування усіх зусиль на протистояння ворогу та оборони територіальної цілісності нашої країни згідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року…

Кошти з бюджету мають бути скеровані на першочергові завдання: на оборону України. Суспільство переконане, що з місцевих бюджетів можуть відраховуватись кошти виключно на потреби забезпечення належного функціонування громад. Усі інші витрати, які не є першочерговими та вкрай необхідними для громад та її мешканців мають бути відкладенні. Озеленення вулиць, покращення доріг, ремонти кабінетів мера тощо, є не на часі…”, – йдеться у відео на сторінці Оксани К. в соцмережі Facebook.

Миколаїв: ацкія на підтримку ЗСУ
Миколаїв: ацкія на підтримку ЗСУ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button