Суспільство

Молодь Миколаєва залучатимуть до роботи Офісу відновлення: вже заплановано тренінг

Тренінг відбудеться 22 листопада

Цей материал також доступний

У Миколаєві активну молодь планують залучати до роботи новоствореного Офісу відновлення та розвитку, про що повідомляє Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради.

З цією метою 22 листопада, з 09:30 до 18:30, відбудеться практичний тренінг. Він буде корисним для тих, хто хоче брати участь в громадському житті свого міста, процесах прийняття рішень, а також сприяти розвитку та відновленню Миколаївської громади. Учасники ознайомляться із діяльністю Офісу відновлення та дізнаються, як молодь може допомогти в його роботі.

До участі запрошуються представники активної молоді, органів місцевого самоврядування, відповідальних за роботу з молоддю, волонтери та волонтерські організації.

Реєстрація відбувається за посиланням https://forms.gle/NprEyfYCzC7p7cpp7. Дедлайн – 15 листопада, 18:00. Місце проведення заходу буде повідомлено додатково.

З усіх заповнених заявок буде відібрано 20 учасників.

Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 17 листопада.

Ініціативу організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button