Суспільство

Миколаївське районне управління поліції очолив Іван Ващенко

Він має значний досвід як оперативної роботи, так і на керівних посадах

Цей материал також доступний

Сьогодні, 8 листопада, начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області полковник поліції Сергій Махно представив особовому складу Миколаївського районного управління поліції нового тимчасово виконуючого обов’язки керівника майора поліції Івана Ващенка. Як повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області, керівник обласного главку поліції зазначив, що новий очільник райуправління має значний досвід як оперативної роботи, так і на керівних посадах.

“Підвищення рівня довіри населення, забезпечення публічної безпеки і порядку на території обслуговування, розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів – пріоритет роботи усього вашого підрозділу, – акцентував увагу особового складу Сергій Махно. – У місті та районі має бути створене таке безпекове середовище, у якому б кожен житель відчував упевненість, що поліція поруч і завжди оперативно прийде на допомогу”.

У свою чергу Іван Ващенко запевнив, що докладе максимум зусиль задля підтримання стабільної криміногенної обстановки, контролю за безпекою у обласному центрі і ввіреному йому районі та створення максимально безпечних умов для усіх мешканців у воєнний час.

До призначення на Миколаївщині Іван Ващенко обіймав посаду заступника начальника управління – начальник кримінальної поліції Полтавського райуправління поліції ГУНП в Полтавській області.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button