Пригоди

Охоронець автостоянки на Миколаївщині вбив напарника: чоловіку присудили 14 років тюрми

Засуджений перебуватиме під вартою до набрання вироком законної сили

Цей материал також доступний

За публічного обвинувачення Миколаївської обласної прокуратури громадянина засуджено до 14 років 2 місяців позбавлення волі за незаконне заволодіння транспортним засобом та вбивство з метою приховати інше кримінальне правопорушення (ч.2 ст.289, п.9 ч.2 ст.115 КК України). Справу розглядав Корабельний райсуд м. Миколаєва.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, у січні 2021 року засуджений, працюючи охоронцем стоянки вантажних автомобілів у Миколаївському районі, разом зі своїм напарником вживали алкогольні напої на робочому місці.

Згодом зловмисник незаконно заволодів чужим транспортним засобом, який знаходився на автостоянці, але, бувши добряче напідпитку, не впорався з керуванням та пошкодив автомобіль. Його напарник, побачивши пошкодження автомобіля, злякався та залишив територію стоянки.

Засуджений, розуміючи, що він є раніше судимим та в період умовно-дострокового звільнення від відбування покарання вчинив нове кримінальне правопорушення – заволодіння транспортним засобом, який він пошкодив, про що стане відомо власнику автомобіля, а його напарник є очевидцем злочину, вирішив його вбити.

У приміщенні будівлі на автостоянці він підшукав знаряддя для вбивства – дерев’яну биту з чорними смугами, та пішов шукати напарника. Знайшовши чоловіка, він наніс битою не менше шести ударів в область голови потерпілого, чим завдав йому численні переломи кісток черепа, забої головного мозку, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Від отриманих травм чоловік помер в кареті медичної швидкої допомоги.

Засуджений перебуватиме під вартою до набрання вироком законної сили.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button