СуспільствоТема дня

Санітарні рейди в Корабельному: за місяць на жителів складено 64 протоколи

Також надано 257 попереджень домовласникам

Цей материал також доступний

Спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації Корабельного району були проведені чергові рейди з метою перевірки санітарного стану вулиць приватного сектору за жовтень місяць 2023 року. За підсумками рейдів виявлено ряд порушень Правил благоустрою міста (складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, відсутність покажчиків будинків).

Загалом за місць складено 64 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП, які передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначенням виду адміністративного стягнення. Також надано 257 попереджень домовласникам.

Протягом тижня 09.10 – 12.10.2023 проведено рейди перевірки санітарного стану вулиць приватного сектору, а саме: вулиця О. Ольжича, вулиця Генерала Попеля, вулиця Адмірала Лазарєва, вулиця Нахімова, вулиця Гордієнка, вулиця Гетьмана Мазепи, вулиця Січових Стрельців, вулиця Княжа.

На порушників складено 16 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП, які передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначенням виду адміністративного стягнення. Надано 89 попереджень домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

З 16.10 по 20.10.2023 перевірено: вул. Олега Ольжича, вул. Генерала Попеля, пров. Камінського, вул. Сагайдачного, вул. Леваневського, вул. Ольшанців, вул. Національної Гвардії.

За підсумками рейдів виявлено ряд порушень, а саме: складування будівельних матеріалів та будівельного сміття.

На порушників складено 17 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП.

Надано 64 попередження домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

Протягом тижня 23.10 – 27.10.2023 спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації району було проведено рейди щодо перевірки санітарного стану вулиць приватного сектору (вул. Липова, вул. Горіхова, вул. Рябінова, вул. Менделєєва).

На порушників складено 15 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП. Надано 35 попереджень домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

З 31 жовтня до 2 листопада 2023 року, було проведено рейди: вулиця Молодіжна, вулиця Чернишевського, вулиця Вільна, вулиця Льотчиків, вулиця Шефська, вулиця Танкістів, вулиця Зої Космодем’янської, провулок Колективний, вулиця Братська, провулок Балканський, вулиця Янтарна, вулиця Леваневського, вулиця Торгова, вулиця Академіка Патона.

На порушників складено 16 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП. Надано 69 попереджень домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button