Суспільство

«Коли лінія фронту зсунеться, діти вийдуть на офлайн-навчання», - Сєнкевич

Поки що відмова від виходу дітей в школи є запорукою їх особистої безпеки

Цей материал також доступний

Міський голова Олександр Сєнкевич відповів на обурення миколаївців щодо підготовки укриттів в навчальних закладах, які наразі не приймають дітей.

За його словами, відмова від виходу дітей в школи є запорукою їх особистої безпеки, адже Миколаїв досі знаходиться в зоні можливого ураження балістикою з боку окупантів, – передають “НикВести”.

При цьому, мер наголошує на важливості підготовки укриттів і відновлення навчання в школах, коли ЗСУ посунуть лінію фронту.

“На даний момент російські війська зі своїми установками балістичних снарядів знаходяться дуже близько до міста Миколаєва. Якщо є міста в Миколаївській області, які знаходяться подалі і можуть проводити навчання офлайн, то в Миколаєві це небезпечно для життя дітей.

Ми повинні готувати найпростіші укриття, для того, щоб коли лінія фронту зсунеться, ми могли проводити навчання офлайн в школах Миколаєва. Тому ми маємо час і перерву в навчанні, щоб підготувати всі школи, де є така можливість до офлайн навчання”, — каже Олександр Сєнкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button