Суспільство

Миколаїв отримає 6 вживаних автобусів з Норвегії та ще купить додаткові в кредит, - Сєнкевич

Це має статися наступного тижня

Цей материал також доступний

Миколаїв наступного тижня отримає шість автобусів в рамках співробітництва з Норвегію, про що під час спілкування з журналістами повідомив міський голова Олександр Сєнкевич, – пишуть “НикВести”.

“За тиждень ми очікуємо прибуття шести автобусів, які були у використанні, але можуть слугувати місту Миколаєву, з Норвегії”, — розповів міський голова.

Крім того, Миколаїв планує провести два тендери на закупівлю транспорту для покращення міської інфраструктури. Перший з придбання тролейбусів на автономному ходу очікується на кінець поточного року. Другий тендер проведуть на початку 2024 року, він стосуватиметься транспорту для підприємства “Миколаївпастранс”.

“Я думаю, що всім нам потрібно готуватись до найгіршого сценарію, що в бюджеті міста не буде грошей навіть на покриття проїзду людей. Я не хочу лякати нікого. Звичайно, що Миколаїв планує за кредитні кошти закупити два види транспорту — тролейбуси на автономному ходу, думаю, що тендер у нас відбудеться наприкінці року, і це означає, що в наступному році ми будемо отримувати перші одиниці транспорту.

Другий тендер відбудеться на початку наступного року — тендер на тримання автобусів на підприємство “Миколаївпастранс”. Ми також очікуємо постачання найближчим часом автобусів, які були придбані коштом Данії й будуть передані Миколаєву”, — резюмував Сєнкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button