Пригоди

На Одещині прикордонники за допомогою БПЛА затримали ухилянтів із Миколаївської та Херсонської областей

Для перетину кордону чоловіки зв’язались з організаторами, які повідомляли, що їм необхідно робити

Цей материал також доступний

На Одещині прикордонники за допомогою БПЛА затримали порушників державного кордону, про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час реалізації оперативної інформації прикордонники Подільського загону виявили та затримали двох громадян України, які мали намір незаконно потрапити за кордон.

Як з’ясувалося, мешканці Херсонської та Миколаївської областей, вирішили незаконно перетнути держрубіж з метою подальшого потрапляння до Молдови. Для цього через мережу Інтернет вони зв’язались з організаторами, які повідомляли, що їм необхідно робити. Ціна таких послуг 4500 $ США з кожного.

Для втілення своїх планів правопорушники доїхали до залізничної станції в Одеській області та пішки пройшли за вказаним маршрутом до одного з населених пунктів біля українсько-молдовського кордону.

Однак за допомогою БПЛА з тепловізійною камерою прикордонники швидко виявили порушників, які рухалися в бік кордону.

Стосовно осіб, які намагалися незаконно потрапити за кордон, складено протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button