Пригоди

22-річний водій Mercedes-Benz у Миколаєві збив на переході 71-річного чоловіка

Пенсіонера з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу та госпіталізували

Цей материал також доступний

Ввечері 15 жовтня 2023 року в Миколаєві на проспекті Центральному 138-В, біля кафе «New York Street Pizza», 22-річний водій Mercedes-Benz скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 71-річного пішохода з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу, де його госпіталізували.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 098-351-03-55 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button