Пригоди

За кермом "БМВ", що зіткнувся з "Фольксвагеном" у Миколаєві, перебував п'яний правоохоронець

На час ДТП патрульний перебував поза службою

Цей материал також доступний

Нагадаємо: вранці 15 жовтня 2023 року в Миколаєві на перетині вулиць Космонавтів та 3-ї Поздовжньої сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів BMW та Volkswagen. Як стало відомо, одним з учасників ДТП виявився патрульний поліцейський. Так, патрульна поліція Миколаївської області прокоментувала подію:

“Дорожньо-транспортна пригода з вини співробітника нашого управління сталась сьогодні вранці на вулиці Космонавтів. Внаслідок ДТП автомобілі отримали значні механічні пошкодження.

На час ДТП патрульний перебував поза службою, у нього був вихідний. Задля всебічного та об’єктивного з’ясування всіх обставин події керівництвом УПП в Миколаївській області ініційовано службове розслідування”.

Як повідомляють “Новини-N”, саме за кермом автомобіля «БМВ», що зіткнувся з «Фольксвагеном» на вул. Космонавтів, знаходився нетверезий співробітник правоохоронних органів.

“Прибувши на місце події, поліцейські виявили у водія «БМВ» візуальні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відразу викликав адвоката. Зважаючи на те, що незабаром для оформлення аварії приїхали співробітники ДБР, водій «БМВ» є співробітником правоохоронних органів”, – йдеться в повідомленні.

ДТП за участю патрульного поліцейського

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button