ПригодиСуспільство

Виявили трьох "випивох" і одного "ухилянта": поліцейські провели профілактичне відпрацювання в Миколаєві

Надалі профілактичні відпрацювання заплановані і в інших мікрорайонах міста

Цей материал також доступний

Дільничні офіцери відділення поліції №1 Миколаївського районного управління разом із бійцями роти поліції особливого призначення за участі військовослужбовців Національної гвардії України та співробітників територіальних центрів комплектування провели комплексне відпрацювання центральних вулиць та закладів обласного центру. Метою таких заходів є забезпечення безпеки громадян, а також виявлення, припинення та документування правопорушень, – повідомляють в поліції.

За результатами відпрацювання поліцейські винесли три адміністративні постанови за ст.178 (“Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді”), чотири – за ст. 152 (“Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів”) та за ст.164 (“Порушення порядку провадження господарської діяльності” (провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання або без одержання ліцензії”).

Разом з тим, під час перевірки документів правоохоронці виявили громадянина, який перебував у розшуку ТЦК за ст.210 КУпАП (“Порушення військовозобов’язаними чи призовниками законодавства про військовий обов’язок і військову службу”).

Окрім цього спільні наряди поліції та НГУ перевірили більше 20 підоблікових осіб.

Надалі профілактичні відпрацювання заплановані в інших мікрорайонах міста.

Поліцейські працюють у посиленому режимі задля безпеки та спокою в Миколаївській області.

Також правоохоронці нагадали, що по області діє комендантська година:

“Нагадуємо, що на Миколаївщині діє комендантська година. Комендантська година починається з 00:00 ночі і триває до 05:00 ранку.

Під час комендантської години заборонено перебувати у громадських місцях і на вулиці. Виняток — вихід до укриття.

Коли лунає сирена та оголошена повітряна тривога, необхідно негайно піти в укриття та залишатися у безпечному місці до відповідного сигналу про те, що тривога минула!”, – сказано в повідомлені.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button