Пригоди

рф передала бойовикам ХАМАС захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України

Цей материал також доступний

РФ використовує напад терористів ХАМАС на Ізраїль для дискредитації України, зокрема, поширюючи неправдиву інформацію про нібито продаж українською стороною терористам західної зброї.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

“Російське гру вже передало терористам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах ЄС. Наступним кроком, за планом росіян, мають стати фейкові звинувачення українських військових у буцімто продажу західної зброї для терористів на регулярній основі”, – повідомляють в ГУР.

У повідомленні наголошується, що в рамках дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки “викривальних публікацій” і “розслідувань” у західних ЗМІ.

“Для переконливості російські спецслужби мають намір використати відповідні коментарі зрадника з української прикордонної служби старшого лейтенанта Руслана Сирового, який нещодавно втік до москви. Чергова провокація ворога націлена на дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової допомоги нашій державі з боку західних партнерів”, – наголошують у ГУР Міноборони.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button