Суспільство

"Укрзалізниця" запроваджує маршалів залізничної безпеки – вони працюватимуть на вокзалах та у поїздах

Перші маршали розпочали свою роботу у вересні

Цей материал також доступний

В Україні на вокзальних комплексах та в поїздах “Укрзалізниці” розпочали роботу перші маршали залізничної безпеки, про що йдеться у повідомленні компанії. Перші маршали “Укрзалізниці” розпочали свою роботу у вересні, зокрема, на одному з популярних західних напрямків, який наразі потребує більшої уваги для гарантування безпеки пасажирів.

“Це працівники відомчої воєнізованої охорони товариства, головне завдання яких – контролювати безпекову ситуацію в пасажирських перевезеннях та своєчасно реагувати у разі потреби”, – йдеться у повідомленні.

На відміну від своїх колег-охоронців, які працюють на об’єктах залізниці у службовій формі з усіма знаками розрізнення, маршали працюють не публічно – тобто їх не можна буде визначити за формою одягу.

“Це розповсюджена модель роботи безпекових підрозділів на авіаційних маршрутах. Перед нашими маршалами, які інкогніто перебувають в поїздах та на вокзалах, стоїть завдання оцінити ризики та оперативно відреагувати на загрозу, яка може виникати під час подорожі пасажирів. Також це всі спеціально підготовлені фахівці”, – розповів голова правління “Укрзалізниці” Євген Лященко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button