Суспільство

"Миколаївоблтеплоенерго" готове до зими на 90%, - Сєнкевич

Також підприємство готується до російських обстрілів

Цей материал також доступний

Комунальне підприємство “Миколаївоблтеплоенерго” готове до опалювального сезону на 90%, про що заявив міський голова Олександр Сєнкевич в ефірі телеканалу “МАРТ”:

“Ми, як і вся країна, маємо проблеми з погашенням різниці в тарифах. У нас два теплогенеруючі підприємства. “Миколаївоблтеплоенерго”, яке опалює 60% споживачів, готове до наступного опалювального сезону на 90%. Вони продовжують замінювати труби, завдяки нашим партнерам ми отримали ці труби, сьогодні проводяться роботи силами підприємства та силами підрядників, але вони цю роботу закінчать найближчим часом і зможуть повністю підготувати місто до опалювального сезону”.

За словами Сєнкевича, станом на сьогодні перевірені і підготовлені 91 котельня “Миколаївоблтеплоенерго”. Також підприємство має більше 100 генераторів різної потужності та 16 мобільних модульних котелень, які будуть використовувати на випадок, якщо російські окупанти будуть обстрілювати критичну інфраструктуру взимку.

Також Сєнкевич зазначив, що різниця в тарифах у “Миколаївоблтеплоенерго” складає 455 мільйонів гривень, тоді як борг КП перед “Нафтогазом” складає 410 мільйонів. Тобто, якщо держава все ж виконає свою обіцянку компенсувати різницю в тарифах, то у “Миколаївоблтеплоенерго” залишиться 45 мільйонів на свою діяльність.

Нагадаємо, ми писали:
“Невідомо, коли закінчимо”, – “Миколаївоблтеплоенерго” про занадто повільну роботу в Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button