СуспільствоТема дня

"Невідомо, коли закінчимо", - "Миколаївоблтеплоенерго" про занадто повільну роботу в Корабельному районі

Мешканці поскаржилися на траншею у дворі, яку вирили місяця півтора назад

Цей материал також доступний

“Вже давно в нас у дворі розрито, місяця півтора, щось занадто довго це триває. Робітники з’являються годин в 10 ранку, о 14-ій в них обід, а о 15-ій вже нікого й нема зазвичай. А бувають дні, коли ніхто взагалі тут не працює, як от на початку цього тижня”, – скаржаться мешканці Корабельного району міста Миколаєва, що проживають по вул. Океанівській, 24.

Редакція Кorabelov.info від імені мешканців запитала в диспетчера “Миколаївоблтеплоенерго“, як довго планується ремонт на даній дільниці. Спитавши про це в керівництва, працівник підприємства розповів:

– Там іде заміна теплотраси. Міняються труби великого діаметру: там складно і викопати, і закласти, і заварити, і закопати потім. Ще ж може в плани колись втручається щось інше: десь у місті, наприклад, гідравліку порвало, чи ще щось – доводиться туди сили перекидувати… На Океанівській – невідомо, коли закінчать той ремонт…”

Нагадаємо: в липні 2023 року повідомлялося про те, що розпочато заміну важливої магістральної тепломережі (протяжністю 100 метрів діаметром 530 мм по вул. Океанівській), яка постачає теплоносій близько 80% споживачам: Морально застарілі трубопроводи опалення в Корабельному районі замінюють на нові.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button