ПригодиСуспільствоТема дня

Її учні завжди пам'ятають свою "класну" вчительку: в Корабельному простилися з Валентиною Бишовець

Най вічно живе світла пам'ять про світлу людину!

Цей материал також доступний

3 жовтня 2023 року не стало вчительки, яка викладала зарубіжну літературу в ліцеї №40 (колишній школі №40) в Корабельному районі міста Миколаєва: після тривалої хвороби з життя пішла 74-річна Бишовець Валентина Микитівна.

Серед її учнів – люди багатьох найрізноманітніших професій, але всіх їх (чи то приватний підприємець, чи працівник заводу, чи аграрій, чи держслужбовець…) об’єднує любов і повага до своєї вчительки, яку вони пам’ятають і через багато років після закінчення школи, згадуючи Валентину Микитівну як чуйну, веселу, завжди готову підтримати, прийти на допомогу. Тому до неї завжди тягнулися, намагалися частіше зустрічалися з нею цілими колективами, у яких вона була “класною мамою”.

“Вона була нашим класним керівником, і навесні ми мали святкувати 20-тиріччя закінчення школи. Валентина Микитівна була вчителем російської мови та зарубіжної літератури з великим досвідом. Добра, ввічлива, любила свою роботу та учнів. Її поважали всі вчителі та учні в школі”, – розповідає Світлана З.

Прощання відбулося в Корабельному районі 5 жовтня: до труни все підходили і підходили вдячні Валентині Микитівні люди з квітами – її учні, колеги, родичі і друзі…

Редакція Кorabelov.info висловлює щирі співчуття родині та близьким Валентини Микитівни. Най вічно живе світла пам’ять про світлу людину!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button