Пригоди

В укритті на зупинці пʼяні брати забили миколаївця до смерті

До десяти років увʼязнення загрожує чоловікам за смертельне побиття

Цей материал також доступний

До десяти років увʼязнення загрожує чоловікам за смертельне побиття миколаївця – слідчі поліції завершили досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Подія сталась 6 червня. Під час розслідування правоохоронці встановили, що потерпілий, перебуваючи на зупинці громадського транспорту, отримав тяжкі тілесні ушкодження голови від двох молодиків у залізобетонному модульному укритті, розташованому на перетині пр. Центрального та вул. 3 Слобідська. Згодом у лікарні потерпілий помер.

Тоді ж вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особи зловмисників та затримали їх. Ними виявилися мешканці Херсонської області 26 та 17 років, старший із чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнового злочину.

Нині досудове розслідування кримінального провадження слідчі завершили та направили обвинувальний акт до прокуратури, яка скерувала його до суду для розгляду по суті.

Ювенальним прокурором Миколаївської обласної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців Херсонської області, віком 26 та 17 років, за фактом спричинення умисного тяжкого тілесне ушкодження, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Обвинувачені знаходяться під вартою. Досудове розслідування здійснювалося СУ ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button