Пригоди

Попередньо, били двома ракетами "Іскандер-К", — Кім про нічну атаку на Миколаїв

Ракети, мабуть, летіли з Криму

Цей материал також доступний

Під час нічного ракетного удару по Миколаєву російські окупанти за попередньою інформацією використали ракети “Іскандер-К”. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім.

“Били двома ракетами “Іскандер-К” попередньо. Руйнувань немає. Була пожежа на прилеглій території, жертв на зараз серед цивільних немає. Також били по Куцурубській та Очаківській громаді, також без істотних руйнувань і жертв… (Ракети по Миколаєву – прим.), мабуть, з Криму летіли. Атакували Миколаїв ракетами всі ці дні”, – зазначив він.

Також Кім повідомив, що під час атаки росіян вдень 27-го та вночі 28-го вересня над Миколаївщиною сили протиповітряної оборони знищили 22 повітряні цілі.

“Маршрут прокладався через Миколаївську область днями й повітряні сили “Південь” позбивали 22 “шахеди”, які були над Миколаївською областю. Я не можу стверджувати, що була ціллю Миколаївська область, чи вони летіли далі, але нічого літати над Миколаївською областю”, — додав він.

Також голова ОВА відповів, чи ускладнить роботу силам ППО той факт, що Іран модернізував дрон “Shahed-136”, який вже матиме турбореактивний двигун, і тепер він, ймовірно, не гудітиме, як мопед:

“Воно полегшить (роботу силам ППО – прим.), тому що люди будуть спати спокійніше”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button