ПригодиТема дня

"Не знаю, що вони там шукають", - Сєнкевич про останні атаки ворога по об'єкту транспортної інфраструктури

"Цей об'єкт зруйнували ще на початку війни"

Цей материал також доступний

Останніми днями російські окупанти наносять ракетні удари по об’єкту, який був зруйнований ще на початку повномасштабного вторгнення, як в ефірі “Радіо Свобода” повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

“Вона (сьогоднішня нічна атака – прим.) була по об’єкту інфраструктури, який останній тиждень активно атакують росіяни. Я не знаю, що вони там шукають чи кого, бо насправді цей об’єкт був зруйнований ще на початку війни, але вони другий день поспіль цей об’єкт атакують. Роботу свою він не відновлював… Наразі не відомий тип ракет, якими атакували, але відомо, що після них відбуваються великі руйнування та виникають пожежі, пожежу гасили більше двох годин, на місці чергували патрульні, які обмежували рух транспорту, щоб всі служби могли оперативно відпрацювати. Жертв немає”, – сказав він.

На уточнуюче питання, куди б’ють росіяни, мер відповів, що це “об’єкт транспортної інфраструктури”.

Мер не думає, що це була цілеспрямована атака.

“Думаю, що є якісь розвіддані або дані людей, які співпрацюють з росіянами, яким, можливо, щось здалося або вони щось побачили, тому вони передають цю інформацію, а росіяни її використовують, щоб атакувати”, – сказав він.

Також він припустив, що росіяни застосовують балістичні ракети, саме тому сигнали повітряної тривоги вмикаються вже після “прильотів”.

За словами Сєнкевича, такі атаки через несподіваність більше лякають містян, ніж минулорічні, коли окупанти били по місту з певною періодичністю.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Одно вранье кругом !!!!!!! Они стреляют , от куда наши самолеты вылетают и погибшие там есть !!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button