Пригоди

Бажали придбати автівку та зберегти заощадження: шахраї ошукали мешканців Миколаївщини на понад 213 тисяч

Зловмисники застосували розповсюджені схеми

Цей материал також доступний

До відділення поліції №4 Миколаївського районного управління поліції звернувся 27-річний мешканець Вознесенського району з повідомленням про те, що його ошукали шахраї, передає Головне управління Національної поліції України в Миколаївській області.

За словами потерпілого, на одній із інтернет-платформ він знайшов оголошення про продаж автомобіля. Зв’язавшись нібито з продавцем, за купівлю транспортного засобу псевдопродавець попросив надати грошові кошти наперед. Заявник погодився на таку угоду і перерахував грошові кошти у розмірі 166 тисяч гривень на банківський рахунок «продавця».

Того ж дня до відділення поліції №5 Миколаївського районного управління поліції звернулася 47-річна жінка з заявою про те, що її ошукали шахраї. Потерпіла повідомила, що на її мобільний зателефонував невідомий, який представився працівником банку. Співрозмовник повідомив, що її карта заблокована та під приводом розблокування карти потерпілій треба перерахувати свої заощадження на карту співрозмовника. Жінка погодилась на таку умову та втратила 47 тисяч 745 гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button