Пригоди

У Миколаєві колаборант запросив компенсацію за житло, пошкоджене російськими обстрілами

Цікава і цинічна історія виникла у нас в місті

Цей материал також доступний

У Миколаєві колаборант подав заявку на отримання допомоги від держави компенсації за пошкоджене майно російськими обстрілами, про що повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

“Цікава і цинічна історія виникла у нас в місті. Ви знаєте, що департамент ЖКГ зараз відпрацьовує заявки жителів міста на програму єВідновлення. За цією програмою люди можуть отримати від держави компенсації за пошкоджене майно російськими обстрілами. І що ви думаєте? На цю програму подався один таваріщ, який має судимість за колабораціонізм. Тобто людина спочатку співпрацювала з окупантом, передавала інформацію або просто в соціальних мережах виправдовувала російську агресію чи поливала лайном власну країну, а потім подається на отримання коштів від нашої держави. Від України. Шановний, з ким співпрацював, у того і запитуй, чому твоє житло розбомблене. Ні копійки від нашої країни ти не отримаєш”, – зазначив він.

За словами мера, кожну заявку опрацьовують комплексно, в тому числі з правоохоронними органами, тому жоден негідник і зрадник нічого, крім терміну, за свої злочини, не отримає.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button