ПригодиТема дня

Виживший після трагічного підриву авто на протитанковій міні - в тяжкому стані в реанімації

"Всі знали, що там можуть бути міни", - каже один з місцевих мешканців

Цей материал також доступний

Як повідомлялося раніше, 20 вересня 2023 року на Миколаївщині підірвався автомобіль Ford Transit: 23-річний чоловік загинув. Причиною трагедії стала протитанкова міна, залишена військами рф під час їхньої окупації Снігурівщини.

В автомобілі у момент страшної трагедії було двоє чоловіків – вони поверталися з роботи. Один з них, 38-річний Олег Р. (21.08.1985 р.н.) вижив: з численними травмами, в тому числі тяжкими щелепно-лицевими, був доставнений в одну з лікарень м. Миколаєва і перебував у комі. Ввечері 21 вересня до редакції Кorabelov.info повідомили, що Олег вийшов з коми, але знаходиться в реанімації в тяжкому стані.

Як вдалося з’ясувати, загиблий молодий чоловік мешкав на Снігурівщині, а постраждалий – родом з Первомайщини, приїхав до Снігурівки на роботу, працював там трактористом з серпня 2023 року.

“Всі знали, що там можуть бути міни. І все одно керівництво посилало їх працювати в полі, на небезпечній нерозмінованій території. А після роботи вони вже їхали звідти і підірвалися”, – розповів “не на камеру” один з місцевих мешканців.

Як зазначається у повідомленні Головного управління ДСНС у Миколаївській області, територія, якою їхав автомобіль, виявилась небезпечною, адже під час обстеження тут виявлено й інші боєприпаси. Обставини трагедії встановлюють правоохоронці.

Рятувальники Миколаївщини в черговий раз звертаються до громадян, особливо до жителів деокупованих районів області: через збройну агресію ворога наша область є сильно забрудненою вибухонебезпечними предметами, особливо Баштанський та Миколаївський райони. Питання мінної небезпеки стоїть усюди, а особливо там, де ступала нога російського окупанта. Фактів підступності ворога є дуже багато, в тому числі й у мінуванні місцевості. Багато боєприпасів та їх небезпечних залишків залишилось і у так званій сірій зоні — зоні, де велись активні бойові дії.

Бережіть себе та своє життя, адже воно найцінніше, що ми маємо! Якщо побачили предмет, ззовні схожий на боєприпас, одразу телефонуйте на спецлінію 101 або 102!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button