Пригоди

ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом знущань у військкоматі на Львівщині

За фактом порушення статутних правил

Цей материал також доступний

19 вересня 2023 року умережі інтернет поширюється відео з інцидентом між військовослужбовцями та цивільною особою. Про це повідомила Служба звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП.

Львівський обласний ТЦК підтвердив достовірність відео із побиттям цивільного чоловіка. Розпочато перевірку.

У ТЦК заявили, що на відео видно лише частину події. Що саме сталося у цій ситуації та що передувало діям військовослужбовців з’ясовується. На час службової перевірки ці військовослужбовці відсторонені від виконання обов’язків до з’ясування всіх обставин.

За даними ГО «Варта1», цивільних осіб затримали на кордоні, коли вони намагалися виїхати незаконно за кордон та були доставлені до ТЦК міста Самбір.

Працівники ДБР розпочали розслідування інциденту, про що повідомила пресслужба відомства.

“Відео, на якому двоє військових знущаються з чоловіка і погрожують йому зброєю, з’явилося на одному з телеграм-каналів.Попередньо, подія сталась сьогодні, 19 вересня, у приміщенні Самбірського Територіального центру комплектування та соцпідтримки.

Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України).”, –  йдеться в повідомленні.

Працівники ДБР на місці події встановлюють усі обставини інциденту. Процесуальне керівництво здійснює Львівська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Может эти и все остальные тцкашники пойдут на фронт и будут так издеваться над солдатами россии ??????? Им же это нравится , только сыкуны они и сидят в тылу над своими издеваются

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button