Пригоди

Підозра одеському "гурману": він викрав черепаху та приготував з неї екзотичну страву

Подія сталась у липні цього року

Цей материал також доступний

40-річний чоловік викрав у сусідки червоновуху прісноводну черепаху, яку зварив і з’їв. Слідчі кваліфікували його дії відразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі. Про це повідомляє Одеське районне управління поліції №1.

Подія мала місце у липні цього року у багатоквартирному будинку Хаджибейського району Одеси. Перебуваючи у спільній з сусідкою веранді, зловмисник побачив у ванночці домашніх улюбленців жінки – двох красновухих американських черепах. Вирішивши приготувати собі екзотичну страву, містянин таємно викрав одну з тварин, кухонним молотком розбив їй панцир, зварив та з’їв.

Виявивши відсутність черепахи, потерпіла звернулася до працівників відділення поліції №3 Одеського районного управління поліції №1, на території обслуговування якого сталася подія. Під час слідства поліцейські встановили особу, причетну до зникнення тварини, та всі обставини злочину, і вилучили речові докази.

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, а також у жорстокому поводженні з твариною, яка належать до хребетних, що призвело до її загибелі. Дані кримінальні правопорушення кваліфікуються за ч. 4 ст. 185 та ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкцій вказаних статей, максимальне покарання, яке загрожує чоловіку – позбавлення волі на строк до восьми років. Слідство триває”, – повідомила заступниця начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Анастасія Черненко.

молоток

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button