Суспільство

Григорій Козловський: кожен дрон, який отримали військові від ФК "Рух", наближає Україну до перемоги

Боротьба з ворожими безпілотниками дуже важлива

Цей материал також доступний

Літній контрнаступ України просувався повільніше, ніж припускали військові експерти і союзники. Попри це українські збройні сили довели свою здатність швидко впроваджувати нові можливості й технології у свої операції, хоробро б’ючись проти переважаючого за чисельністю ворога. За кожен шматок звільненої території довелося заплатити величезну ціну. Лише після трьох місяців виснажливих боїв Україна почала домагатися більш значного прогресу, прорвавши деякі укріплені оборонні лінії Росії на південному сході країни і повернувши собі території в Запорізькій і Донецькій областях.

Григорій Петрович Козловський львівський меценат і бізнесмен, який неодноразово допомагав і допомагає українським військовим боротися з окупантами, зауважив: “Сьогодні війна набуває іншого характеру і має різні форми, зокрема зараз це війна дронів. Боротьба з ворожими безпілотниками дуже важлива. Тому й потрібні сучасні електронні системи, щоб збити ворожий БПЛА зі шляху та його цілевказівки. Саме такий тип озброєння ФК “Рух” передав Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного – військові отримали 22 дрони”. Завдяки їм академія отримала можливість навчити одразу кілька груп військових аеророзвідки, повідомляється на сайті мецената kozlovskyy.com.

Григорій Петрович Козловський - засновник ФК "Рух"(Львів), активно допомагає ЗСУ від початку війни

“Сучасні бойові дії показали, що БПЛА використовуються всіма родами військ і необхідні на полі бою. Це дуже великий внесок у підготовку фахівців, адже готуватимуться сотні курсантів. Ми дуже вдячні ФК “Рух” за таку допомогу, адже це дуже необхідні для нас речі. У нас уже сформовано клас аеророзвідки, де курсанти пройдуть відповідне навчання з управління дронами”, – розповів викладач кафедри артилерійської розвідки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Тарас Кравець.

ФК "Рух"(Львів), активно допомагає ЗСУ від початку війни

Вже вкотре “жовто-чорні” блискавично реагують на запити військових і в найкоротші терміни передають захисникам усю необхідну допомогу.

ФК "Рух"(Львів), активно допомагає ЗСУ від початку війни

Футбольний клуб “Рух” та його засновник Григорій Козловський окрім забезпечення дронами Національної академії сухопутних військ передали необхідну допомогу бійцям 45-ї окремої артилерійської бригади. Військові отримали 10 антиланцетних комплексів “Зозулька” та інше необхідне спорядження.

“Зозулька” ефективно бореться з ворожими системами. Вона дає змогу захистити особовий склад і техніку від ураження “Ланцетами”. Кожна “Зозулька” покриватиме окрему позицію, на якій буде певна кількість техніки.

Це та зброя, техніка і підготовка, які дадуть змогу Україні битися так, як вона воює найкраще.

“У найближчому майбутньому країни НАТО повинні продовжити передачу зброї та інших засобів Україні. Їм також необхідно буде надати Києву політичну та військову підтримку на довгострокову перспективу. Найбільше зараз Україні потрібно озброєння і час”, – зазначив засновник ФК “Рух” Григорій Козловський.

Львівський меценат і бізнесмен додав, що зі свого боку “рухівці” нададуть підтримку дронами, антиланцетними комплексами та іншим необхідним спорядженням, що наблизить день перемоги над російським злом.

ФК "Рух"(Львів), активно допомагає ЗСУ від початку війни

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button