ЕкономікаСуспільство

Мешканці Миколаївщини з початку року сплатили майже 575 мільйонів гривень військового збору

Це майже на 15% більше, ніж у відповідному періоді 2022 року

Цей материал також доступний

Платники податків Миколаївщини активно підтримують Збройні Сили, сумлінно та прозоро сплачуючи військовий збір. Як результат, у січні – серпні 2023 року з доходів мешканців Миколаївщини до державного бюджету спрямовано 574,8 млн грн військового збору, що на 73,6 млн грн, або на 14,7% більше, ніж у відповідному періоді 2022 року.

“Нагадаємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Відтак платники, які бажають підтримувати армію, повинні дбати про отримання легальних доходів. Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи як з джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи.

Від нас залежить майбутнє нашої країни, тому кожен внесок у розмірі 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування допоможе зміцнити обороноздатність України. Разом – ми сила! І тільки разом ми наближаємо нашу Перемогу!”, – зазначили в Головному управлінні Державної податкової служби України у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button