КультураСуспільствоТема дня

"Мамо, це не сон": у Корабельному районі презентували збірку волонтерки Анни Ханович

Також на заході представили виставку картин авторки, намальованих під час війни

Цей материал також доступний

13 вересня 2023 року у філії центральної міської бібліотеки ім. Кропивницького, яка розташована в Корабельному районі по пр. Корабелів, відбулася презентація збірки віршів Анни Ханович (Скрипки). Про це повідомляють в Миколаївській міській раді.

Це перша збірка поезії авторки – щоденник про життя у прифронтовому місті, складений у хронологічній послідовності. У віршах поетеса відобразила важливі події, що відбувалися у нашому місті та Україні з початку повномасштабного вторгнення росії.

На презентації в бібліотеці-філії №18 (директорка – Лілія Полковніченко) були присутні також видавчиня Ірина Гудим, редакторка Тетяна Даниленко та оперний співак, заслужений артист естрадного мистецтва України Іван Носик.

Анна Ханович прочитала вірші зі збірки, а також ті, що були написані зовсім нещодавно. А Іван Носик заспівав пісні на слова поетеси.

“Також на заході представили виставку картин Анни Ханович, намальованих під час війни. Роботи передають патріотичний настрій авторки та викликають віру в краще майбутнє”, – сказано в повідомленні міськради.

Редакція “Корабелів.Інфо” пропонує увазі читачів один з віршів 60-річної Анни Ханович – поетеси і волонтерки (мешканці Корабельного району розповідають, що вона їздила допомагати постраждалим від землетрусу в Туреччині, а також на затоплені після підриву Каховської ГЕС території: пекла піци для людей, що сиділи на дахах будинків в очікуванні порятунку – волонтери на човнах підвозили їм їжу):

вірш Анни Ханович

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button