СуспільствоТема дня

В Корабельному районі ліквідовують сміттєзвалища

Деякі - лише після втручання екоінспекторів

Цей материал також доступний

Державні інспектори продовжують обстеження територій Миколаєва з метою виявлення незаконних сміттєзвалищ, про що повідомили у Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу.

“На території Корабельного району на узбіччі біля будинку по вул. Радужній було встановлено місце розміщення відходів та поінформовано голову Миколаївської міської ради та Адміністрацію Корабельного району щодо забезпечення повної ліквідації. Станом на сьогодні, дане сміттєзвалище ліквідовано”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що наприкінці серпня 2023 року в ході проведення заходів державного нагляду на території Корабельного району на перехресті вулиць Металургів та Уральської було виявлено несанкціоноване місце розміщення відходів. За результатами співпраці з міською радою та районнною адміністрацією сміттєзвалище ліквідовано.

“З метою благоустрою та санітарного утримання території Корабельного району міста Миколаєва спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації району проведено організаційну роботу та протягом серпня поточного року виконано ліквідацію несанкціонованих звалищ сміття загальним обсягом 850 куб.м“, – зазначають в райадміністрації.

ліквідація сміттєзвалищ в Корабельному районі Миколаєва
ліквідація сміттєзвалищ у Корабельному районі

Екоінспектори ще раз наголосили, що за викидання сміття у непризначених місцях передбачена адміністративна відповідальність та відшкодування розміру шкоди, зумовленої засміченням земельних ресурсів через порушення природоохоронного законодавства.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button