Пригоди

Через необережність під час паління: на Миколаївщині загинув 69-річний чоловік

Відкритого горіння не було, але утворилось щільне задимлення

Цей материал також доступний

У вівторок, 12 вересня, та в ніч на 13 вересня на території Миколаївської області зареєстровано 23 пожежі, з яких 19 виникло на відкритій території, – передає Головне управління ДСНС України у Миколаївській області. Загальна площа, яку охопив вогонь, склала майже 24 га. Також вчора горів хвойний настил у Вознесенському лісгоспі на площі 1,5 га.

Три пожежі стались у житловому секторі. Окремої уваги заслуговують два епізоди.

Перший стався по вул. Шкільній с. Берізки Врадіївської територіальної громади Первомайського району. Тут, за попередньою інформацією, через необережність під час паління почали тліти постільні речі в кімнаті житлового будинку. Відкритого горіння не було, але утворилось щільне задимлення. На місці події виявлено тіло загиблого чоловіка 1954 р.н. Підрозділи ДСНС на місце не викликались.

“Другий епізод стався по вул. Спортивній с. Анатоліївка Коблівської територіальної громади Миколаївського району. Горіла суха трава, але вогонь вийшов з-під контролю та перекинувся на приватний сектор. Зайнялись тюки з соломою та човен, також ледь не згорів автомобіль ВАЗ 2101. Пожежу ліквідували вогнеборці 8 державної пожежно-рятувальної частини на загальній площі 3000 кв.м. Спричинила займання необережність під час поводження з вогнем”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button