СпортТема дня

Президент вручив ордени спортсменам з Корабельного району Миколаєва

Серед них - Ольга Харлан, Данило Коновалов, Олег Кухарик

Цей материал також доступний

З нагоди Дня фізичної культури і спорту президент Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами членів національної збірної команди України на ІІІ Європейських іграх, про що повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради.

Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено миколаївця, спортсмена КДЮСШ «Україна» (база – СКПБ “Водолій” в Корабельному районі) Данила Коновалова – дворазового чемпіона зі стрибків у воду.

Читайте також:
Провідних спортсменів та тренерів спортшколи в Корабельному районі ОВА відзначила орденом «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня

Також відзнаки отримали вихованці миколаївського спорту, які наразі представляють в збірній Україні інші регіони – фехтувальницю Ольгу Харлан нагороджено орденом князя Ярослава Мудрого ІV ступеня, веслувальника Олега Кухарика – орденом «За заслуги» ІІ ступеня, стрибунів у воду Олега Колодія та Олексія Середу – орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, Ксенію Байло – орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Зазначимо, що Колодій, Середа і Байло – колишні мешканці Корабельного району. А Коновалов і досі тренується в наших тренерів з Корабельного.

Вітаємо з високими нагородами!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button