Спорт

Пригунів у воду та тренерів спортшколи з Корабельного відзначено орденом "Святий Миколай Чудотворець"

З нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту

Цей материал також доступний

У суботу, 9 вересня 2023 року, в Миколаєві з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України провідних спортсменів та заслужених тренерів України відділення стрибків у воду КДЮСШ «Україна» (яка базується в Корабельному районі м. Миколаєва в СК “Водолій”), було нагороджено почесною відзнакою від начальника Миколаївської ОВА орденом «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня та подяками за розвиток фізичної культури і спорту від Миколаївської ОВА.

Окрім того, за високі спортивні досягнення, двократному чемпіону ІІІ Європейських ігор зі стрибків у воду (синхронні стрибки у воду з 3-метрового трампліну, командні змагання зі змішаних стрибків у воду) Данилу Коновалову було вручено чек на грошову винагороду у розмірі 100 000 грн.

У церемонії нагородження прйняли участь Перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, начальник управління молоді, спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв та начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Ірина Бондаренко.

Вітаючи спортсменів Георгій Решетілов наголосив на тому, що це свято є символом здорового способу життя, спорту та позитивної енергії.

«В цей день хочу побажати вам міцного здоров’я, миру та нових досягнень на благо нашої країни. Зі святом!», – зазначив перший заступник начальника Миколаївської ОВА.

Спортсмени Миколаївщини зазначили, що готові до поновлення процесу повноціних тренувань.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Очередные присоски к спорту пришли наградить ребят !!!!!!! Кто они такие вообще не понятно !!!!!! Редакция вы хоть уже пишите , кто есть кто из присосок спортивных !!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button