Пригоди

"Це страшно було": подробиці ДТП з постраждалими спортсменами в Миколаєві

"Пацанам досталось", - розповідає свідок пригоди

Цей материал також доступний

3 вересня 2023 року (приблизно о 19:30) на пр. Центральному, у районі Пушкінського кільця, 36-річний водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», рухаючись у напрямку вул. Соборної, скоїв наїзд на 17-річного хлопця, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу, після чого наїхав на електроопору. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітнього з тілесними ушкодженнями госпіталізували, – повідомили в поліції Миколаївської області 4 вересня. Нагадаємо, ми писали: У Миколаєві п’яний водій на Mitsubishi збив двох молодих людей на переході.

Раніше повідомлялося, що в той час 5 – 6 молодих людей переходили проспект, основна група встигла перейти, а двоє відстали на кілька кроків, у цей момент із Пушкінського кільця на величезній швидкості вилетів автомобіль Mitsubishi, збив обох молодих людей, що відстали, після чого різко змінив траєкторію руху, збив знак «Пішохідний перехід» і врізався в стовп. Коментуючи цю подію в нашому Телеграм-каналі, один із свідків пригоди написав:

“А за рулём был дружок пьяный, у которого были обрыганые коврики. Я вхожу в эти 5-6 людей, которых он задавил, моим пацанам х*ево досталось: один у*бался об фару, в итоге – ссадина на рёбрах и нога немного болит, а второму парню он походу влетел и повезло, что не придавил к столбу, но у этого парнишки левая сторона была поломана. Когда его доставали, положили, кричал парень, и мы видели, как локоть вылетел, и говорил, что нога, рука – хана, по ходу, этим частям тела. А к тому пьяному сразу сто челов подлетело знакомых и сразу начали общаться, как ни в чем не бывало. Так что неудивительно, если этого типа как-то отмажут, но пьяным нарушить движение по кольцу на огромной скорости и сбить молодых пацанов-спортсменов, которые поднимают украинский флаг на соревнованиях и продвигают нашу страну – это страшно было, надейтесь на правосудие… Понесёт наказание водитель или нет – это уже будет с ним. Главное, чтобы парни были на ногах и могли дальше спокойно продолжать бегать и жить”.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном: (093)4836379 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button