Суспільство

Влітку в безкоштовних точках видачі миколаївці отримали майже 28 мільйонів літрів води

«Миколаївоблтеплоенерго» загалом обслуговує 79 таких точок

Цей материал також доступний

Влітку комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго» видало миколаївцям 27,9 мільйонів літрів безкоштовної очищеної води. У розрізі літніх місяців жителі міста найбільше потребували води у червні – 10,4 мільйонів літрів, у липні було видано 7,5 мільйонів літрів, а в серпні – майже 10 мільйонів, – передає пресслужба міської ради.

«Миколаїв досі залишається без питної води у системі централізованого водопостачання, тож наше підприємства разом з колегами дбаємо про забезпечення потреб містян у якісній воді. Наразі ми обслуговуємо 79 точок видачі безкоштовної очищеної води. Дбаємо і про її якість. За нашої ініціативи на регулярній основі проводиться забір з кожної точки для подальшого лабораторного дослідження. Все для того, аби миколаївці отримували виключно якісну та безпечну воду», – коментує директор «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» загалом обслуговує 79 точок видачі безкоштовної очищеної води. 69 систем очищення води було надано підприємству благодійними організаціями – українськими та міжнародними (компанії «Ecosoft», «Wise Water», «Water Mission», «Oxfarm», «Acted», «Нове життя», благодійна організація «Razom for Ukraine», фонд «Пліч-о-пліч», об’єднання «Ukrainians in the Carolinas», Посольство Данії в Україні, данські компанії, представництво ПРООН в Україні та ін.), 10 систем закуплено Миколаївською міською радою.

Для того, щоб мешканці завжди були в курсі, де можна набрати воду ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” повсякчас оновлює дані онлайн. Загальноміська карта: https://cutt.ly/RwpcKeEi

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button