ПригодиСтаттіСуспільствоТема дня

"Світла пам'ять тобі, Герой і Захисник!", - у Корабельному простилися з 20-річним воїном

Герої не вмирають!

Цей материал також доступний

1 вересня 2023 року в Корабельному районі міста Миколаєва прощаються з молодим Героєм, який загинув, захищаючи рідну землю від рашистської навали. Щоб провести парубка в останню путь, біля храму Святого Духу на вулиці Торговій зібралися рідні, друзі воїна та його родини, побратими, багато небайдужих містян…

“Загинув мій друг Сипко Дмитро. Йому назавжди залишиться 20. Навчався у школі №40. Жив у Корабельному районі”, – з болем каже одна з місцевих мешканок. Вічна пам’ять тобі, Герою! За віком ще дитина, але дух воїна. Щирі співчуття рідним та всій Україні”, – зазначає Анастасія К.

Світла пам’ять, спасибі тобі, Герой і Захисник. Навчався у паралельному класі з моєю дочкою… Жити б ще та жити… Батькам – щирі співчуття”, – написала в соцмережі Оксана Ш.

Сипко Дмитро з рідною сестрою
Дмитро з сестрою Оленою

Дмитро мав дуже багато друзів, завжди міг прийти на допомогу.

В дитинстві займався футболом, навчався в школі №40, працював до війни у Коблево офіціантом.

Пішов добровольцем в “Азов” у березні, пройшов навчання, потім його відправили у Кремінну, там і загинув 27.08.2023 р.”, – зі сльозами на очах розповідає рідна сестра воїна Олена Т.

“Боже, який молодий та гарний, йому б ще жити та жити…. Низький уклін Герою та щирі співчуття рідним!”, – каже Ольга І.

“Яке гарне обличчя, погляд чистих, добрих очей… Клята війна! Світла пам’ять! Співчуття рідним та близьким!”, – написала під фото Дмитра в соцмережі Жанна Т.

“Знала Дімочку, вчився з моєю онучкою в одному класі. Гарний, добрий хлопець, такий молодий. Низький уклін тобі, Герою! Батькам важко пережити це горе, знаю по собі, теж втратила сина на цій проклятій війні”, – пише Тетяна Я.

Світла памʼять, Герою!!! Дмитро – однокласник моєї доньки, веселий, активний, цілеспрямований. Великий жаль, що гинуть найкращі. Щирі співчуття рідним”, – Д.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button