СуспільствоТема дня

Нагороду "За оборону міста Миколаєва" вже розроблено і скоро презентують

Незабаром відбудеться її презентація

Цей материал також доступний

Управління культури Миколаївської міської ради розробило положення та нагороду для військовослужбовців, які боронили місто від російських окупантів. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич під час онлайн-засідання сесії міськради 30 серпня 2023 року.

“Наше місто має відзначити цих людей, пам’ятати їх та виявляти свою повагу та пам’ять. Якщо я не помиляюся, розробляється чи вже розроблено нагрудний знак. І я вважаю, що є всі підстави окремо відзначити хлопців, які загинули, боронячи Миколаїв, їх окремо відзначити”, — сказав депутат міськради Євген Павлович.

Сєнкевич відповів, що нагорода і відповідне положення вже розроблено міською радою, а керівник управління культури незабаром має їх презентувати.

“Насправді, була розроблена нагорода “За оборону міста Миколаєва”, також розроблено положення про цю нагороду. Я думаю, що найближчим часом начальник управління культури Юрій Любаров зробить презентацію цієї нагороди, дасть публічність цьому положенню, і після цього керівники частин, які займалися обороною міста і знають людей, які брали в цьому участь, обов’язково визначать тих, хто отримає нагороду”, — сказав мер.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button